Kolokacija je novi model poslovanja - Rusija: McDonald's i Sberbank u istom lokalu Istaknuto

Autor 

U Vladivostoku na dalekom ruskom istoku, otvoren je prvi jedinstveni uslužni prostor u Rusiji u kojemu su smještene poslovnice američke fast-food franšize McDonald's i podružnice ruske državne banke Sberbank, javlja u utorak agencija Ria.

"Otvaranje kolokacije u Vladivostoku još je jedan važan korak u razvoju strateškog partnerstva između naših tvrtki. Usmjereno je razvoju novih koncepata usluga, istraživanju tržišta i stvaranju digitalnog ekosustava koji otvara nove mogućnosti za internetske narudžbe i omogućuje nam da odredimo najbolje lokacije za otvaranje novih prodajnih mjesta", citira agencija prvog zamjenika predsjednika uprave Sberbanka Aleksandra Vedjakina, prenosi Hina.

Izvršni direktor McDonald'sa u Rusiji Mark Caren, rekao je da je "inovativni koncept rezultat sporazuma o partnerstvu potpisanog između McDonald'sa i Sberbanka prošle godine".

"Naše tvrtke vodeće su u svojim branšama u Rusiji, pa zajedno možemo na tržištu predstaviti jedinstvena rješenja osmišljena kako bismo iskustvo kupaca doveli na novu razinu. Jako mi je drago da će stanovnici Dalekog istoka, nove regije za McDonald's, moći osjetiti blagodati ovog partnerstva", rekao je on.

Prošle su godine Sberbank i McDonald's proveli pilot projekt za pokretanje novog formata usluge u podružnici Sberbanka u Moskvi.

Atrakcija