Škola strave: Za vrijeme nastave učenik učenici žigosao slovo »U« na ruku Istaknuto

Autor  Feb 07, 2019

»Sad imaš tetovažu i možeš se hvaliti da si ustaša« – ispričala nam je 15-godišnjakinja te naglasila da ima još jednu opekotinu na ruci jer ju je kolega iz razreda opekao više puta, a opekao je i još jednog kolegu, prenosi Novi list.

U zadarskoj Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi na Puntamici jučer je jedan učenik prvoga razreda srednje škole užarenim predmetom u obliku slova »U« opekao i doslovno žigosao jednu školsku kolegicu i jednog kolegu. Sve ovo dogodilo se dok su bili u razredu za vrijeme nastave.

Djevojka je pretrpjela dvije opekotine na ruci, dok je mladić opečen po vratu.

– Taj učenik je sjedio iza mene u klupi u razredu te mi je nekakvim vrućim predmetom pritisnuo desnu ruku i napravio mi opekotinu u obliku slova »U«. Imam još jednu opekotinu na ruci jer me opekao više puta, te je isto tako opekao još jednog dečka koji je sjedio do mene u klupi. Nakon što me opekao rekao mi je »Sad imaš tetovažu i možeš se hvaliti da si ustaša« – ispričala nam je jučer 15-godišnjakinja, koja je u školu na sastanak s ravnateljem stigla s ocem Ademom Shalom.

Sastanak je organiziran zbog nemilog događaja koji se dogodio jučer ujutro u vrijeme nastave. Na pitanje zašto je to učinio, ispričala nam je kako joj je rekao da je to napravio jer mu je bilo dosadno te da mu je to zezancija.

Uz nju je jučer u školi bio i njezin otac Adem Shala, istaknuti član albanske zajednice u Zadru koji je revoltiran ovim nemilim događajem o svemu obavijestio medije.

Atrakcija

  1. Najnovije

Kalendar

« August 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31