Političarka sa najbujnijim dekolteom u fokusu svjetskih medija

Autor  Feb 07, 2019

Bivša guvernerka okruga Bombinjas u brazilskoj državi Santa Katarini, Ana Paula da Silva, privukla je pažnju javnosti tokom sjednice skupštine tog regiona. Njeni politički i društveni stavovi nisu toliko izazvali pažnju javnosti, koliko izbor popularne Paulinje, pošto se na zasjedanju pojavila u crvenoj haljini sa, malo je reći, dubokim dekolteom.

Naime, Da Silva je na društvenim mrežama objavila fotografiju na sjednici, uz opis da je “vrijeme za rad”, što je izazvalo salvu reakcija. Tako je jedan korisnik društvenih mreža prokomentarisao da “očekuje da će poslanica pokazati svoje sposobnosti bez skidanja”. Drugi se, ipak, zapitao da li je lokalna političarka “predstavnica prostitutki”. U intervjuu za tamošnje medije, Paulina je rekla da neće da se krije kako bi se dodvorila bilo kome i priznaje da nije očekivala toliko komentara na tu temu.

Skupština Santa Katarine se u međuvremenu oglasila saopštenjem i navela da njena odjeća nije prekršila kodeks oblačenja, kao i da nije ugrozila dostojanstvo te ustanove. Brojni članovi parlamenta Santa Katarine želeli da se slikaju sa De Silvom posle sjednice.