Mićić odustao od kandidature za lidera SDS-a

Autor  Jun 29, 2019

Potpredsjednik SDS iz Bijeljine Mićo Mićić odustao je od kandidature za predsjednika ove stranke, navodeći da time daje konkretan doprinos u postizanju konsenzusa oko jednog kandidata.


Mićić je u saopštenju naveo da je ovaj potez u interesu jedinstva koje je prijeko potrebno SDS.

– SDS sutra očekuju vjerovatno najvažniji unutarstranački izbori u prethodnih 20 godina. U trenutku duboke krize u kojoj je stranka već nekoliko godina iz niza objektivnih, ali i subjektivnih razloga, sad nam je najpotrebnije da pogledamo jedni druge u oči, prevaziđemo podjele i vratimo SDS na mjesto koje joj pripada od osnivanja i stranke i Republike Srpske – poručio je Mićić.
Mićić je, kako prenosi Srna, zahvalio Gradskom odboru SDS Bijeljina koji mu je ukazao povjerenje, predloživši ga za predsjednika SDS i svim ljudima iz drugih odbora koji su izrazili želju da njega vide na čelu SDS.

– Gradski odbor SDS Bijeljina i ja ćemo svim snagama podržati novog predsjednika i rukovodstvo SDS, a pozivam i sve ostale članove sranke, prije svega, novog predsjednika SDS da nam već od prvog dana poslije unutarstranačkih izbora prvi i najvažniji zadatak bude oporavak SDS – poručio je Mićić.

Atrakcija