Škorina kampanja kreće iz Stoca

Autor  Jul 06, 2019

Navečer će biti održan koncert hrvatskog glazbenika Miroslava Škore, objavila je Općina Stolac.

U petak, prvog dana obilježavanja, bit će upriličen prijem za učenike generacije osnovnih i srednjih škola te potpisivanje ugovora o stipendiranju studenata.

Dan Općine Stolac i patron župe Stolac obilježit će se 20. srpnja, na blagdan svetog Ilije Proroka, objavio je Dnevnik.ba

Općina Stolac u suradnji s crkvom tim povodom pripremila je bogat vjerski, kulturni i zabavni program koji će se održavati od 12. do 20 srpnja. U petak, prvi dan obilježavanja bit će upriličen prijem za učenike generacije osnovnih i srednjih škola te potpisivanje ugovora o stipendiranju studenata.

U ponedjeljak će kod spomen obilježja poginulim braniteljima HVO-a biti položeni vijenci te predstavljena knjiga "Sloboda, mir meju nami - Eurogledi" autora Mile Pešorde.

Za utorak je planirano predstavljanje monografije "Razgovor s Radimljom" autora Miroslava Palamete i Mire Raguža, a za srijedu "18. Večer folklora".

Svečani prijem u povodu Dana Općine Stolac održat će se u četvrtak dok će sljedeći dan biti upriličena završnica Malonogometnog turnira "Stolac 2019".

U subotu će se održati svečana misa u dvorištu župne crkve sv. Ilije Proroka u Stocu koju će predvoditi mons. Zdenko Križić, biskup gospićko-senjski.

Navečer će biti održan koncert hrvatskog glazbenika Miroslava Škore, objavila je Općina Stolac.

Atrakcija