"Koronahotel" novi model poslovanja - napravio nevjerovatnu ponudu Istaknuto

Autor  Dec 23, 2020

Od kada je u nekim zemljama pandemija u laganom padu, hoteli širom svijeta sve više pronalaze kreativne načine kako bi privukli goste. Stoga je Tajland iskoristio tu priliku za neke posjetioce.

“The latest innovator”, odnosno Najnoviji inovator je nekretnina na Tajlandu koja nudi paket koji omogućava gostima boravak tokom cijele godine.

Klub One Million Baht, koji je pokrenuo Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit, uključuje održavanje domaćinstva, doručke, lagane zalogaje, predjelo i koktele, te besplatan parking i korišćenje sale za sastanke u salonu. Osim toga, postoji i niz drugih pogodnosti za jednogodišnje stanovnike.

Ako neko od gostiju ima rođendan, hotel će za njega/nju organizovati zabavu na krovu do 20 osoba, uz dva sata besplatnog pića.

Uz to, dobiće i 10 besplatnih masaža u susjednim banjama, 10 putovanja limuzinom unutar Bangkoka, članstvo Viz Black Card koje daje popuste i ekskluzivne pogodnosti u njihovim poznatim centrima i ljekarski pregled u međunarodnoj bolnici Bumrungrad, prenosi Pressmedia.ba pisanje Independenta.

Ali i još 20 odsto od cijene aranžmana vraća se gostima u obliku kredita za korišćenje u hotelskim restoranima i barovima.

A za one koji se umore od grada, desetodnevno noćenje na Hyattovim imanjima u Hua Hinu, Phuketu i Samuiju takođe su uključeni u paket.

Trenutno se Tajland nalazi na britanskom popisu zemalja za putovanje, što znači da svi oni koji dolaze s Tajlanda ne moraju u karantin dvije nedjelje. Međutim, cijela je zemlja do daljeg gotovo u potpunosti zabranjena za međunarodne turiste.

Osim izuzetaka, poput onih koji imaju radne dozvole ili studentske vize, jedini strani posjetioci kojima je dopušten ulazak na Tajland su i putnici iz Kine koji imaju posebnu turističku vizu, piše Independent.


Atrakcija