×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 45

Sve što nismo znali o pjevačici Pink

Autor  Jul 07, 2019

Pjevačica Pink rođena je pod imenom Ališa Mur, odrasla je u Pensilvaniji, a početak muzičke karijere obilježila joj je bolest.

Naime, Pink je postala velika zvijezda, a od malih nogu je bila okružena muzikom. Otac joj je svirao gitaru i pevao joj, što ju je inspirisalo da se opredijeli za muzičku karijeru. U srednjoj školi Pink se pridružila rok bendu, a kosa je postala njen zaštitni znak. Veoma rano, je otkrila da boluje od astme što je doprinijelo tome da njene prve pjesme budu mračne, pišu Nezavisne novine.

Sa četrnaest godina počela je da pjeva po klubovima. Ideju o imenu dobila je iz filma "Ulični psi" gdje se javlja istoimeni lik. Takođe, ime je asociralo i na ružičastu boju kose po kojoj je na početku karijere i bila prepoznatljiva.

Pink i njen partner, motociklista Keri Hart venčali su se 2006. godine, da bi se 2008. godine rastali, ali su ubrzo shvatili da ipak ne mogu jedno bez drugog i to zahvaljujući terapiji.

"Najvažnije je razgovarati o mentalnom zdravlju i međusobnim odnosima. Keri i ja smo 13 godina u braku, a gotovo 17 na terapiji za parove. Toliko smo otprilike i zajedno, realno, to je razlog i zašto smo još uvek zajedno", rekla je pjevačica gostujući u emisiji "Today Show".

Ališa i Keri imaju dvoje djece, djevojčicu Vilou (8) i sina Džejmsona (2).

Atrakcija