Ispovijest Šabanove ljubavnice: “Čuli smo se dva sata prije nego što je poginuo! Bili smo zajedno 15 god., voljela sam samo njega, neću se nikad udati!” Istaknuto

Autor  Feb 27, 2019

Ivona Negovanović Cuca u žižu javnosti dospjela je kad su mediji saznali za njenu vezu sa Šabanom Šaulićem 2016. godine, prenosi Haber.ba

Prije šesnaest godina Cuca i Šaban su se upoznali i to preko zajedničkog prijatelja. Tada je Cuci Šaulić pomagao da uđe u estradni svijet, čak joj je poklonio i pjesmu.

Kasnije su počeli romansu koju su prekidali, ali i vraćali se jedno drugom. Za njihovu vezu saznalo se nakon Ivoninog učešća u “Zvezdama Granda”.

Dok je cijela estrada znala da su zajedno, oni u početku vezu nisu potvrđivali. Pričalo se da nisu mogli jedno bez drugog, ali ni zajedno jer su oboje bili ljubomorni, piše “Telegraf“.

Dok je cijela estrada znala da su zajedno, oni u početku vezu nisu potvrđivali. Pričalo se da nisu mogli jedno bez drugog, ali ni zajedno jer su oboje bili ljubomorni.

Kasnije je ova pjevačica, koja je 39 godina mlađa od kralja narodne muzike, na svom profilu na Facebooku objavila je statuse i snimke kojima je potvrdila zabranjenu vezu sa Šaulićem. Na ovaj potez se odlučila kad je Šaban izjavio da ima idealan brak sa Gocom.

Svoju tugu zbog smrti Šabana Šaulića, Cuca je javno objavila na svom Facebook profilu uz svoju fotografiju:

“Činjenica je da sam jako tužna i da želim da svi znaju da patim i da mi nije dobro”.

Međutim, srbijanski “Telegraf” je na naslovnoj strani najavio njenu ispovijest u kojoj priznaje da je sa Šabanom bila čak 15 godina:

“Čuli smo se dva sata prije nego što je poginuo, rekao mi je: ‘Vidimo se brzo kući’. Bili smo zajedno petnaest godina, voljela sam samo njega. Neću se nikad udati. Rekao mi je da mnogo radi i da će jednog dana umrijeti kao pas”, stoji na naslovnoj strani “Telegrafa” za koji je Cuca dala ispovijest o legendarnom pjevaču.

Atrakcija

  1. Najnovije

Kalendar

« Maj 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31