×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 45

Emina se seli u raskošnu vilu koju je dobila od bivšeg muža

Autor  Apr 26, 2019

Pjevačica Emina Jahović je krajem marta najavila da će preseliti iz kuće koju joj je poslije razvoda ostavio Mustafa Sandal, a čija je vrijednost nevjerovatnih 700.000 evra, prenosi Kurir.

– Samo da vam javim da se selim u svoj novi dom. Još sam u tranzitu, ali je svakako učinjen prvi korak – rekla je Emina Jahović i pokazala kako trenutno uživa u prelijepom pogledu na more.

Novi Eminin dom nalazi se na evropskoj strani Istanbula, a nakon razvoda i Mustafa živi u ovom dijelu, pa se spekulisalo da se pjevačica preselila da bi bila bliže bivšem suprugu.

– Tačno je da ću živjeti u dijelu grada koji je blizu onog gdje je sada Mustafa, ali to nije zbog moje želje da živim pored njega već se jednostavno radi o rejonu u kome se mi krećemo. Mustafu mogu vidjeti kad god hoću, to nije nikakav problem – rekla je svojevremeno pjevačica.

Emina je tada otkrila i razlog zašto se odlučila preseliti iz velelepne vile sa sinovima Jamanom i Javuzom.

– Prethodna kuća je prelijep prostor, ali je prevelik za mene. Tamo smo živjeli sa još tri žene, sada ću imati samo jednu. Nova kuća je kompaktnija, skladnija, iako nije mnogo manja od stare – zaključila je Emina.

Atrakcija