×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 45

Popularni glumac iskreno progovorio o svojim blizancima

Autor  Maj 08, 2019

U američkoj emisiji „Today“ gdje je gostovao Džozdž Kluni povodom nove mini serije „Catch 22“, vrijeme je iskoristio i da otvoreno progovori o svojim blizancima, Aleksandru i Eli. Slavni holivudski glumac nije krio oduševljenje svojim nasljednicima, pa je ponosno izjavio kako su njegovi blizanci usavršili abecedu na italijanskom i engleskom jeziku.

– Oni su dobra i srećna djeca. Puno se smiju i već sada su nestašni. Stavljaju maslac od kikirikija na svoje cipele i to im je jako smiješno. Iako su blizanci oni su sasvim različite ličnosti, ali jako su pametni i zabavni. Već sada znaju abecedu na italijanskom i engleskom jeziku, a to ni ja ne znam – kazao je Kluni, piše Dnevni avaz.

Kao što to obično čini Džordž Kluni se dotakao i svoje lijepe supruge Amal, koju izuzetno cijeni i kojoj se divi zbog vođenja uspješne karijere uz vaspitanje djece.

– Amal je prva odvela pripadnike ISIL-a pred sud, brani Jezide zbog genocida kojeg su doživjeli i pokušava izvući Rojitersove novinare iz Mjaumara, a uz sve to je savršena majka i predivna supruga i zbog toga se osjećam kao da sam dobio pogodak na džekpotu – priznao je Džordž.

Atrakcija