×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 45

Sandra Afrika nikad iskrenije o rasturanju braka Ane i Raste!

Autor  Maj 11, 2019

Budući da je otpočela saradnju sa Stefanom Đurićem Rastom baš u vrijeme kada je pokrenuta brakorazvodna parnica između njega i Ane Nikolić, počelo je da se šuška da je upravo ona prouzrokovala rastanak pjevačice i repera.
Na sve to, ulje na vatru je dolilo to što je i ona raskinula vezu sa Vladimirom Volkovim.

– Nema razloga da krijem, nisam više sa Vladimirom Volkovim, i to je to. Ako nađem dečka, možda se i udam sljedeće godine, to se nikad ne zna, ali zasad sam slobodna – izjavila je pjevačica za Svet.

– Rasta nema nikakve veze sa mojim raskidom, a ni ja nemam veze sa njegovim brakom. Ana i Rasta i prije mene nisu bili u dobrim odnosima, ja u to zaista ne ulazim, i kada smo u studiju, Rasta i ja ne pričamo o Ani, niti me ta tema zanima. To je njegov privatni život. On je profesionalac i mi samo o poslu pričamo – izričita je Sandra.

– Baš sam prije neki dan srela Anu u kraju u kom živim, na Novom Beogradu, i baš smo se lijepo ispričale. Imamo skroz okej komunikaciju. I prije pjesme sa Rastom srele smo se kod šminkera i tu smo se isto ispričale. Rekla mi je da treba da snimim pjesmu, ali kao što sa Rastom ne pričam o njoj, tako ni sa Anom ne pričam o Rasti. Sada sam fokusirana na svoj album, sve je gotovo, ali izbacivaću pjesmu po pjesmu. Imam duet sa Rastom i vjerovatno ću prvo tu pjesmu da promovišem pred ljeto – zaključila je pjevačica.

Atrakcija